AGENDA 2024

Nascholing voor tandarts en mondhygienist

Seychellen

8 – 16 november 2024

Nascholing voor tandheelkundigen

Dit resort op de Seychellen staat ​​bekend om zijn paradijselijke ligging.  De Savoy Seychellen, een van de meest vooraanstaande resorts in Mahe, biedt vele zorgvuldig overwogen faciliteiten om ervoor te zorgen dat de gasten een comfortabel en gemakkelijk verblijf hebben.

De archipel van de Seychellen is een strandbestemming die anders is dan alle andere: meer dan 40 van de eilanden zijn een dynamische wirwar van gigantische granieten rotsblokken en beschermde bossen, omzoomd door uitgestrekte stranden van fijn suikerzand. Avontuur is er volop – naast duiken, snorkelen, zeilen en gastronomische picknicks op privéstranden – kunnen reizigers wandelpaden volgen naar bergtoppen, proberen te surfen, eilandhoppen, paardrijden door azuurblauwe ondiepten, wandelen met schildpadden ter grootte van een dinosaurus. En laat uw smaakpapillen verwennen door de Creoolse keuken.

Kamers

Alle elegant ingerichte kamers zijn uitgerust met een eigen balkon of terras met een adembenemend uitzicht over de weelderige tuinen en de Indische Oceaan.

Open hier het digitale inschrijfformulier met prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.

Valencia - Spanje

maart 2025

Nascholing voor tandheelkundigen

Valencia is altijd een leuke stad voor een paar dagen cultuur snuiven en gastronomisch genot en een aangename afwisseling na een winter in Nederland.

 

Ons cursushotel ligt tegen het centrum van de stad en naast 18 uur nascholing blijft er voldoende tijd over voor een citytour bijvoorbeeld per fiets door de stad.

 

Binnenkort meer informatie over de cursuslocatie.

Open hier het digitale inschrijfformulier met prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.