AGENDA 2023 en 2024

Nascholing voor bedrijfsartsen en sociaal geneeskundigen

LET OP: Bedrijfs- en verzekeringsartsen en sociaal geneeskundigen mogen net als iedere arts 25 % van de benodigde accreditatiepunten buiten het eigen vakgebied halen en kunnen zij deelnemen aan al onze geaccrediteerde (ABC1) nascholingen voor huisarts en SO. Inmiddels vragen we ook accreditatie aan bij ABsg en is de nascholing Hua Hin én in Kaapstad voor 24 uur geaccrediteerd bij de eigen beroepsgroep. 

Hua Hin Thailand

10 – 18 november 2023

Nascholing voor bedrijfs- en verzekeringsarts en sociaal geneeskundigen  (nu 2 extra cursusplaatsen, daarna wachtlijst)

Al ruim 20 jaar bezoeken we hotel Anantara, een uiterst comfortabele nascholingslocatie  5 minuten rijden buiten het centrum van de koninklijke badplaats Hua Hin, zo’n 2.5 uur van Bangkok.

Met een keuze aan goede restaurants in het hotel, van Italiaans, Mediterraans tot uiteraard Thais.

En eten op de beroemde nightmarket is een belevenis, met een gevarieerd aanbod aan verse vis en ter plaatse bereid voor u terwijl u de bedrijvigheid op de markt gadeslaat.

Voor golfliefhebbers is er een keuze aan goede banen zoals Palmhills, Springfield en natuurlijk de Royal Hua Hin, net achter het beroemde station van Hua Hin.

De swim up bar in het ruime zwembad is een geliefde locatie aan het eind van de middag.

Hotel

Het luxe en ontspannende Anantara Hua Hin Resort biedt u service van wereldklasse. De accommodatie ligt direct aan het strand en beschikt over 2 buitenbaden, een spa en omgeven door ruim aangelegde tuinen. Het hotel heeft niet alleen 7 eetgelegenheden, maar ook een tennisbaan en een 24-uursreceptie.

Kamers

Uw kamer is zeer comfortabel en sfeervol ingericht. De service in dit hotel is altijd uitstekend en iedere kamer heeft een balkon of terras

Het programma bevat laboratoriumgeneeskunde, orthopedie en cardiologie en accreditatie is toegekend voor 24 uur ABsg

Open hier het digitale inschrijfformulier met prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.

Kaapstad

19 - 26 januari 2024

Nascholing voor bedrijfs- en verzekeringsarts, huisarts en SO (nu 2 extra cursusplaatsen, daarna wachtlijst)

In januari reizen we weer naar Kaapstad waar het dan hoogzomer is.

Ons hotel bevindt zich in het wijngebied en is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen; wijn-estate bezoek, golf op één van de mooie banen in deze regio of het Waterfront en de Tafelberg te bezoeken.

Accreditatie is aangevraagd voor 24 uur bij ABsg met oogheelkunde, kindergeneeskunde en neurologie.

Open hier het digitale inschrijfformulier met prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.

Bonaire

2 – 9 maart 2024

Nascholing voor huisarts, specialist ouderengeneeskunde en bedrijfsarts

U verblijft in het Marriott Courtyard Bonaire Dive Resort, ideaal gelegen op het eiland Bonaire, op minder dan 1,5 km van de luchthaven en in de buurt van vele lokale hotspots, zoals het centrum van Kralendijk en Palu di Mangel. Er zijn volop mogelijkheden om te duiken, kitesurfen of het eiland te verkennen. Voor een heerlijke maaltijd, kunt terecht in het restaurant waar u vanaf het terras een fantastisch uitzicht op het eiland. Het hotel beschikt over comfortabele ruime hotelkamers en suites, uitgerust met pillowtop-matrassen, gratis Wi-Fi en flatscreen-tv’s. Marriott Courtyard Bonaire Dive Resort biedt u professionele service en unieke voorzieningen.

Accreditatie wordt aangevraagd bij ABC1  en ABsg voor 24 uur en binnenkort.

Download met inschrijfformulier incl. prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.

Cadiz - Spanje

17 – 21 april 2024

Nascholing voor huisarts, specialist ouderengeneeskunde en bedrijfsarts

U verblijft tijdens deze cursus in hotel Melia Paseo del Mar te Cadiz.

Dit fraai gelegen hotel aan het stadsstrand van Cadiz ligt vlakbij het historische centrum. Kijk vanuit uw kamer naar het fantastische uitzicht op zee. Ontspan met een lange wandeling langs het strand van La Victoria of train in de 24-uurs fitnessruimte.

Cádiz is behalve een belangrijke havenstad in Zuidwest-Spanje ook een stad met een grote historie.

De stad ligt op de punt van een smalle landtong en wordt aan 3 zijden omgeven door water; een 1400 meter lange brug verkeersbrug verbindt de stad via de kortste weg met de vasteland.

De belangrijkste gebouwen zijn de neoclassicistische

Kathedraal met museum en de Filippo – Nerikerk met werken van Murillo.

In deze hoek van Spanje treft u de mooiste stranden en vanuit ons cursushotel hoeft u slechts de weg over te steken om het strand te bereiken. Het centrum is lopend te bereiken.

Accreditatie wordt aangevraagd voor 18 uur bij ABsg en zal orthopedie, oogheelkunde en de samenwerking tussen bedrijfsarts en huisarts bij psychische klachten omvatten.

Download met inschrijfformulier incl. prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.