AGENDA 2023 en 2024

Nascholingprogramma

Docendo Orbis verzorgt nascholingsreizen en studiereizen voor professionals in de medische sector zoals huisartsen, tandartsen en mondhygiënisten, bedrijfs- en verzekeringsartsen, medisch specialisten, (ouderen)psychologen, POH’s en sportartsen.
Wij bieden onze nascholingen aan, afhankelijk van de doelgroep, bij ABC1, KRT, KRM, ABSG, ABAN en NVvPO.

De stichting onderscheidt zich van andere opleiders in haar keuze van de locaties: meestal zijn die geselecteerd in Azië, met name Bali en Thailand maar ook in de Seychellen of Zuid-Afrika; in de Kaapprovincie met oa culinaire ontdekkingen én nabij het Krugerpark. Ook steeds vaker in Nederland of Zuid-Europa, Spanje bijvoorbeeld, in Andalusië of Toledo maar ook in Toscane.
Op onze website vinden regelmatig updates plaats voor voor nascholing voor alle disciplines.

Richtlijnen van o.a. de CGR en EU-wetgeving zijn voor Docendo Orbis leidend bij de uitvoering van de scholing; géén sponsoring vanuit de farmaceutische industrie, in welke vorm ook tijdens buitenlandse nascholingen. Onze sprekers ontvangen geen sprekersfee en zijn onafhankelijk en dit is bij onze nascholingen altijd zo geweest. Dit leidt tot iets hogere cursuskosten maar daarmee bent u gegarandeerd van niet gesponsorde nascholing.