AGENDA 2023

Nascholing voor huisarts, SO en bedrijfsarts

Jerez de la Frontera - Spanje

19 – 23 april 2023

Nascholing voor huisarts

De straten van Jerez de la Frontera ademen waardigheid en elegantie uit. Eurostars Asta Regia, een hotel in het hart van deze Andalusische stad, weerspiegelt diezelfde waarden. Dankzij de geprivilegieerde ligging van Eurostars Asta Regia kunnen de gasten zich onderdompelen in de kunst, cultuur, geschiedenis en speciale sfeer van deze unieke stad.

Het gebouw waarin Eurostars Asta Regia is ondergebracht, maakt een essentieel deel uit van de persoonlijkheid van het hotel. Het hotel is ingericht met nobele houtsoorten en warme stoffen die een harmonisch geheel vormen met de moderne toetsen. Deze gewaagde combinatie schept een gezellige sfeer die van elk verblijf in Eurostars Asta Regia een unieke en speciale ervaring maakt.

De sauna, het Turks bad, de fitnesszaal en het fantastische dakzwembad zijn ruimtes waar je je kunt ontspannen en de dagelijkse beslommeringen kunt ontvluchten.

Accreditatie (oogheelkunde en kindergeneeskunde)  wordt aangevraagd voor 16 uur bij ABC1

Download met inschrijfformulier incl. prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.

Cordoba - Spanje

10 – 14 mei 2023

Nascholing voor huisarts

Gelegen in het hart van Córdoba, direct tegenover de grootste moskee dateert uit de tijd van de kalifaten, het Eurostars Conquistador heeft als doel om zijn gasten te veroveren met een warme, aangename sfeer, een dromerige Andalusische binnenplaats en kamers ingericht in de Mozarabische stijl.

Ze hebben zelfs Mozarabic ruïnes in het hotel

Uitstekend gelegen naast de moskee, geprezen over de hele wereld als een van de mensheid’s grootste kunstwerken. Comfortabel en sfeervol.  In de Almanzor kamer kunt u Mozarabic ruïnes uit de 15e eeuw, die in feite een van de drie rituele wassing paviljoens die behoren tot de kathedraal van Córdoba zien.

Het juweel van dit hotel is de Andalusische binnenplaats. Bij mooi weer wordt ontbijt, lunch en diner  geserveerd op de binnenplaats.

 

.

Accreditatie wordt aangevraagd voor 16 uur bij ABC1 en omvat de onderwerpen contactverlies tussen ouder en kind/ oudervervreemding na scheiding en cardiologie.

Download met inschrijfformulier incl. prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.

Jogjakarta Indonesie

6 – 15 oktober 2023

Nascholing voor huisarts

Hyatt Regency Yogyakarta ligt in de buitenwijken van Yogyakarta, te midden van 22 hectare aangelegde tuinen, omzoomd met jungle, een prachtige golfbaan met negen holes, een ontspannende spa en uitstekende eetgelegenheden. Slechts enkele minuten van de beroemdste winkelpromenade in de stad “Malioboro Street” en een paar uur naar een van de grootste boeddhistische monumenten ter wereld “Borobudur”.

Hotel

Een luxe hotel in Yogyakarta met een golfbaan.  Een 5 sterren hotel in Yogyakarta, het culturele hart van Java. Elegant gelegen in 22 hectare prachtig aangelegde hoteltuinen.

Kamers

Hyatt Regency Yogyakarta beschikt over 269 luxe kamers en suites in Yogyakarta met uitzicht op onze tropische tuin of het zwembad. Als een van de beste hotels in Yogyakarta, bieden de ruime en luxe kamers en suites van het hotel comfort en gemak met moderne kamers en decors.

Accreditatie wordt aangevraagd voor 22 uur bij ABC1 en binnenkort meer informatie over de onderwerpen.

Download met inschrijfformulier incl. prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.

Hua Hun Thailand

10 – 18 november 2023

Nascholing voor huisarts

Al ruim 20 jaar bezoeken we hotel Anantara, een uiterst comfortabele nascholingslocatie  5 minuten rijden van het centrum van de koninklijke badplaats Hua Hin, op zo’n 2.5 uur van Bangkok.

Direct aan zee gelegen met een keuze aan goede restaurants in het hotel, van Italiaans tot Thais uiteraard.

En eten op de beroemde nightmarket is een belevenis, met een gevarieerd aanbod aan verse vis en ter plaatse bereid voor u terwijl u de bedrijvigheid op de markt gadeslaat.

Voor golfliefhebbers is er een keuze aan goede banen zoals Palmhills, Springfield en natuurlijk de Royal Hua Hin, net achter het beroemde station van Hua Hin.

De swim up bar in het ruime zwembad is een geliefde locatie aan het eind van de middag.

Hotel

Het luxe en ontspannende Anantara Hua Hin Resort biedt u service van wereldklasse. De accommodatie ligt direct aan het strand en beschikt over 2 buitenbaden, een Spa en omgeven door ruim aangelegde tuinen. Het hotel heeft niet alleen 7 eetgelegenheden, maar ook een tennisbaan en een 24-uursreceptie.

Kamers

Uw kamer is zeer comfortabel en sfeervol ingericht. De service in dit hotel is altijd uitstekend en iedere kamer heeft een balkon of terras

Accreditatie wordt aangevraagd voor 22 uur bij ABC1

Download met inschrijfformulier incl. prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.

Kaapstad

19 - 26 januari 2024

Nascholing voor huisartsen en SO

In januari reizen we na afwezigheid van 3 jaar weer naar Kaapstad waar het dan hoogzomer is.

Ons hotel bevindt zich in de wijnstreek en is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen; wijn-estate bezoek, golf op één van de mooie banen in deze regio of het Waterfront en de Tafelberg te bezoeken.

Het wetenschappelijk programma zal gaan over mondpathologie en hoofd/hals pathologie, mondzorg ouderen en ouderenzorg, neurodegeneratieve ziekten, ethiek, moreel beraad en de Wet Zorg en Dwang en palliatieve zorg en sportgeneeskunde

Accreditatie is toegekend voor 22 uur bij ABC1

Download met inschrijfformulier incl. prijsinformatie.

Lees meer over het wetenschappelijk programma.